راهنمای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

مناسب ترین کشورهای اروپا برای تحصیل
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۷
کاهش هزینه‌های تحصیل در خارج از کشور
اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۷

راهنمای اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

ویزاهای تحصیلی انگلستان با نام Tier 4 شناخته می شوند، این نوع ویزا براساس شرایط سنی فرد به ۲ نوع مختلف تقسیم می شود:
ویزای Tier 4 Child که برای افراد ۴ تا ۱۶ سال صادر می شود.
ویزای Tier 4 General که برای افراد ۱۶ سال به بالا صادر می شود.
برای محصلانی که در ایران اقامت دارند و قصد ادامه تحصیل در انگلستان را دارند، اخذ این ویزا ضروری است. این ویزا منحصرا برای افرادی است که آماده مهاجرت جهت تحصیل می باشند.

مدت زمان احذ ویزای Tier 4 General
بهتر است در ابتدا اطمینان حاصل کنید که زمان لازم برای اخذ ویزا را دارید و بلافاصله بعد از پذیرش در دانشگاه مورد نظر اقدام به درخواست ویزای Tier 4 General کنید. توجه داشته باشید که حداقل ۳ ماه قبل از شروع برنامه درسی دانشگاه باید اقدامات لازم را انجام دهید.

مراحل اصلی اخذ ویزای دانشجویی انگلستان
برای درخواست ویزا می توانید از طریق پلتفرم های آنلاین و وبسایت هایی که برای این کار طراحی شده و یا رزرو یک قرار سفارت در خارج از ایران اقدام به ثبت درخواست خود کنید. در طول روند درخواست نیاز به ثبت اطلاعات بیومتریک مانند اثر انگشت هست؛ این مساله به خاطر تمهیدات امنیتی انجام می شود. پس از ثبت درخواست خود باید برای مصاحبه آماده شوید.
مدت زمان اعتبار ویزای Tier 4 General تا یک ماه پس از اتمام دوره تحصیل شما می باشد. بعد از اتمام دوره تحصیلی و منقضی شدن این ویزا، در صورت تمایل به ماندن در انگلستان باید جهت اخذ یک ویزای متفاوت اقدام نمایید.

هزینه های برآوردی برای اخذ ویزای Tier 4 General
هزینه اولیه برای ثبت ویزای Tier 4 General، مبلغ ۳۳۵ پوند انگلیس می باشد که این مبلغ با توجه به شرایط هر فرد ممکن است تغییر کند. این مبلغ را می توان به صورت آنلاین یا حضوری پرداخت نمود. دانشجویان ایرانی نیاز به دریافت بیمه درمانی جهت اخذ این ویزا را ندارند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی انگلستان
زمانی که شما اقدام به اخذ ویزا می کنید، مهم ترین مساله اثبات قدرت مالی جهت پرداخت هزینه های طول دوره تحصیل می باشد. برای انگلستان مبلغ مورد نیاز جهت اثبات قدرت مالی، ماهیانه ۱۲۶۵ پوند برای تحصیل در لندن و ۱۰۱۵ پوند جهت تحصیل در خارج از لندن می باشد.
زبان نیز یک فاکتور مهم برای تحصیل در خارج از کشور می باشد؛ اما برای دانشجویان ایرانی اثبات مهارت زبان لازم نیست. علاوه بر این محصلان ایرانی قبل از ورود به انگلستان نیازی به ارئه تست پزشکی ندارند.
در بعضی موارد، انگلستان دانشجویان را ملزم به ایجاد یک حساب بانکی محدود می کند تا هر ماه بتوانند از آن برداشت کنند و دسترسی به آن فقط با ورود به انگلستان مقدور می باشد؛ اما دانشجویان ایران نیاز به افتتاح این حساب بانکی را نیز ندارند.

ویزاهای تحصیلی انگلستان با نام Tier 4 شناخته می شوند، این نوع ویزا براساس شرایط سنی فرد به ۲ نوع مختلف تقسیم می شود:
ویزای Tier 4 Child که برای افراد ۴ تا ۱۶ سال صادر می شود.
ویزای Tier 4 General که برای افراد ۱۶ سال به بالا صادر می شود.
برای محصلانی که در ایران اقامت دارند و قصد ادامه تحصیل در انگلستان را دارند، اخذ این ویزا ضروری است. این ویزا منحصرا برای افرادی است که آماده مهاجرت جهت تحصیل می باشند.

دیدگاه ها بسته شده است