پرداخت هزینه سفارت کانادا

دریافت ویزا و وقت سفارت کانادا، از مباحث پرطرفدار در دنیای مهاجرت به شمار می آید. بحث مهاجرت به کانادا در کشور ما نیز همواره پرطرفدار بوده است. اولین قدم برای اخذ ویزای کانادا،گرفتن وقت سفارت است. برای دریافت ویزای کانادا باید از کارگزاری امور کنسولی دولت کانادا به نام وک(VAC) وقت بگیرید.
دولت کانادا سه کارگزاری خود در شهر های آنکارا، استانبول و ابوظبی را برای انجام امور کنسولی ایرانی ها معرفی کرده است. گرفتن وقت سفارت کانادا از تمام کارگزاری های وک هم به صورت اینترنتی و هم حضوری انجام می شود.

دریافت وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین

در این روش می توانید با مراجعه به سایت سفارت کانادا و ساخت حساب کاربری وارد قسمت رزرو وقت سفارت شوید. در این بخش باید تصویر مدارک لازم(مدارک شناسایی، گذرنامه، عکس پرسنلی، سند مالکیت و...) را بارگزاری و سپس فرم های درخواست ویزا را تکمیل و هزینه صدور ویزا و انگشت نگاری را به صورت آنلاین پرداخت کنید. از زمان ثبت درخواست یک ماه فرصت دارید که حضورا به کارگزاری وک مورد نظر خود مراجعه کنید.

پس از انجام انگشت نگاری یک کد ارائه می شود که می توان بقیه مراحل کار را از طریق این کد پیگیری کرد. نتیجه تایید یا عدم تایید تقاضا از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود.

تقاضا برای ویزای کانادا می تواند به هدف تحصیل، کار، سفر تفریحی و غیره باشد. هزینه های اخذ ویزا با توجه به هدف شما از سفر متفاوت می باشد. در ادامه در مورد هرکدام توضیح داده می شود.

ویزای دانشجویی کانادا

اگر قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید، درخواست ویزای تحصیلی کانادا پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه های کانادا امکان پذیر می باشد. این نامه پذیرش باید از موسساتی گرفته شود که مورد تایید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشد.

داشتن مدرک زبان انگلیسی برای دریافت ویزای تحصیلی الزامی است. همچنین باید اثبات شود که شما توانایی مالی برای تامین مخارج تحصیل،زندگی در کانادا و بازگشت به کشورتان را دارید.
هزینه پرداختی برای این نوع ویزا 150 دلار کانادا است. توجه کنید که این مبلغ غیر قابل بازگشت می باشد.
جهت اخذ ویزا باید فرآیند انگشت نگاری و گرفتن عکس را طی کنید. برای انجام این کار به مدت 30 روز از زمانی که درخواست خود را ارائه داده اید فرصت دارید. شما می توانید با مراجعه به یکی از کارگزاری های VAC در کشورهای ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، بحرین، امارات وکویت تست بیومتریک (انگشت نگاری وگرفتن عکس) را انجام دهید.

انجام تست بیومتریک برای افراد بین 14 تا 79 سال الزامی است و هزینه آن مبلغ 85$ می باشد.
فرآیند بررسی اپلیکیشن ویزای تحصیلی از زمانی که فرم های خود را ارسال می کنید حدودا 6 هفته زمان می برد.

ویزای کاری کانادا

درخواست ویزای کار به دو صورت آنلاین و کتبی امکان پذیر است. روش آنلاین نسبت به روش کتبی و حضوری با سرعت بیشتر وپرداخت هزینه ها آسان تر انجام می شود.پس از دریافت ویزای کاری کانادا بعد از چند سال کار و پرداخت مالیات می توانید درخواست اقامت دائم دهید.
اقداماتی که برای تقاضای آنلاین ویزای کار در کانادا باید انجام دهید به شرح زیر می باشد:
  • تعیین واجد شرایط بودن:
    برای اینکه مشخص شود آیا شما شرایط مهاجرت کاری به کانادا را دارید،پیش از ثبت نام باید در بخشی به اسم Determine your eligibility به سوالات جواب دهید.
  • ساخت حساب کاربری MYCIC :
    بعد از پاسخ دادن به سوالات اگر شرایط دریافت ویزای کاری را داشته باشید در آخر یک کد به شما داده می شود در این صورت می توانید برای ساخت حساب کاربری MYCIC اقدام کنید.
  • ارسال مدارک مورد تقاضا
  • پرداخت هزینه تعیین شده
  • هزینه ی تقاضای ویزای کار برای هر نفر مبلغ 155$ می باشد. شهروندان ایرانی زمان درخواست ویزا ملزم به پرداخت 85$ برای گرفتن عکس و اثر انگشت می باشند.
  • اگر عضو گروه هنری(3 نفر به بالا) هستید هزینه درخواست برای کل گروه 465$ است. در نظر داشته باشید که باید تمام اعضای گروه در یک زمان و مکان درخواست دهید.
  • در زمان پرداخت هزینه درخواست ویزای کار باید مبلغ 100$ بابت open work permit را نیز پرداخت کنید.
  • ویزای توریستی کانادا

    یکی دیگر از انواع ویزاهای کانادا ویزای توریستی می باشد که برای کسانی که قصد شرکت در کنفرانس، سمینار، رویدادهای ورزشی یا هنری و دیدار بستگان خود را دارند، با اعتبار 6 ماهه با اجازه چند بار ورود و خروج صادر می شود.

    برای دریافت ویزای توریستی ابتدا باید در سایت مهاجرت دولت کانادا یک حساب کاربری ایجاد کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایید. سپس نسبت به پرداخت هزینه Application Fee اقدام نمایید.

    پرداخت هزینه سفارت کانادا

    پرداخت هزینه سفارت کانادا و دریافت ویزا و وقت سفارت کانادا، از مباحث پرطرفدار در دنیای مهاجرت به شمار می آید. بحث مهاجرت به کانادا در کشور ما نیز همواره پرطرفدار بوده است. اولین قدم برای اخذ ویزای کانادا،گرفتن وقت سفارت است. برای دریافت ویزای کانادا باید از کارگزاری امور کنسولی دولت کانادا به نام وک(VAC) وقت بگیرید.
    دولت کانادا سه کارگزاری خود در شهر های آنکارا، استانبول و ابوظبی را برای انجام امور کنسولی ایرانی ها معرفی کرده است. گرفتن وقت سفارت کانادا از تمام کارگزاری های وک هم به صورت اینترنتی و هم حضوری انجام می شود.
    دریافت وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین
    در این روش می توانید با مراجعه به سایت سفارت کانادا و ساخت حساب کاربری وارد قسمت رزرو وقت سفارت شوید. در این بخش باید تصویر مدارک لازم(مدارک شناسایی، گذرنامه، عکس پرسنلی، سند مالکیت و…) را بارگزاری و سپس فرم های درخواست ویزا را تکمیل و هزینه صدور ویزا و انگشت نگاری را به صورت آنلاین پرداخت کنید. از زمان ثبت درخواست یک ماه فرصت دارید که حضورا به کارگزاری وک مورد نظر خود مراجعه کنید.

    پس از انجام انگشت نگاری یک کد ارائه می شود که می توان بقیه مراحل کار را از طریق این کد پیگیری کرد. نتیجه تایید یا عدم تایید تقاضا از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود.

    تقاضا برای ویزای کانادا می تواند به هدف تحصیل، کار، سفر تفریحی و غیره باشد. هزینه های اخذ ویزا با توجه به هدف شما از سفر متفاوت می باشد. در ادامه در مورد هرکدام توضیح داده می شود.

    ویزای دانشجویی کانادا

    اگر قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارید، درخواست ویزای تحصیلی کانادا پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه های کانادا امکان پذیر می باشد. این نامه پذیرش باید از موسساتی گرفته شود که مورد تایید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشد.

    داشتن مدرک زبان انگلیسی برای دریافت ویزای تحصیلی الزامی است. همچنین باید اثبات شود که شما توانایی مالی برای تامین مخارج تحصیل،زندگی در کانادا و بازگشت به کشورتان را دارید.
    هزینه پرداختی برای این نوع ویزا 150 دلار کانادا است. توجه کنید که این مبلغ غیر قابل بازگشت می باشد.
    جهت اخذ ویزا باید فرآیند انگشت نگاری و گرفتن عکس را طی کنید. برای انجام این کار به مدت 30 روز از زمانی که درخواست خود را ارائه داده اید فرصت دارید. شما می توانید با مراجعه به یکی از کارگزاری های VAC در کشورهای ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، بحرین، امارات وکویت تست بیومتریک (انگشت نگاری وگرفتن عکس) را انجام دهید.

    انجام تست بیومتریک برای افراد بین 14 تا 79 سال الزامی است و هزینه آن مبلغ 85$ می باشد.
    فرآیند بررسی اپلیکیشن ویزای تحصیلی از زمانی که فرم های خود را ارسال می کنید حدودا 6 هفته زمان می برد.

    ویزای کاری کانادا

    درخواست ویزای کار به دو صورت آنلاین و کتبی امکان پذیر است. روش آنلاین نسبت به روش کتبی و حضوری با سرعت بیشتر وپرداخت هزینه ها آسان تر انجام می شود.پس از دریافت ویزای کاری کانادا بعد از چند سال کار و پرداخت مالیات می توانید درخواست اقامت دائم دهید.
    اقداماتی که برای تقاضای آنلاین ویزای کار در کانادا باید انجام دهید به شرح زیر می باشد:
    تعیین واجد شرایط بودن:
    برای اینکه مشخص شود آیا شما شرایط مهاجرت کاری به کانادا را دارید،پیش از ثبت نام باید در بخشی به اسم Determine your eligibility به سوالات جواب دهید.
    ساخت حساب کاربری MYCIC :
    بعد از پاسخ دادن به سوالات اگر شرایط دریافت ویزای کاری را داشته باشید در آخر یک کد به شما داده می شود در این صورت می توانید برای ساخت حساب کاربری MYCIC اقدام کنید.
    ارسال مدارک مورد تقاضا
    پرداخت هزینه تعیین شده
    هزینه ی تقاضای ویزای کار برای هر نفر مبلغ 155$ می باشد. شهروندان ایرانی زمان درخواست ویزا ملزم به پرداخت 85$ برای گرفتن عکس و اثر انگشت می باشند.
    اگر عضو گروه هنری(3 نفر به بالا) هستید هزینه درخواست برای کل گروه 465$ است. در نظر داشته باشید که باید تمام اعضای گروه در یک زمان و مکان درخواست دهید.
    در زمان پرداخت هزینه درخواست ویزای کار باید مبلغ 100$ بابت open work permit را نیز پرداخت کنید.

    ویزای توریستی کانادا

    یکی دیگر از انواع ویزاهای کانادا ویزای توریستی می باشد که برای کسانی که قصد شرکت در کنفرانس، سمینار، رویدادهای ورزشی یا هنری و دیدار بستگان خود را دارند، با اعتبار 6 ماهه با اجازه چند بار ورود و خروج صادر می شود.

    برای دریافت ویزای توریستی ابتدا باید در سایت مهاجرت دولت کانادا یک حساب کاربری ایجاد کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایید. سپس نسبت به پرداخت هزینه Application Fee اقدام نمایید.