سفارت نروژ

کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا می باشد و برای سفر به این کشور به ویزای شنگن احتیاج دارید. شما باید مدارکی را که سفارت برای اخذ ویزا درخواست می کند را فراهم کنید و سپس در زمان معین برای مصاحبه به سفارت مراجعه نمایید. پرداخت هزینه سفارت نروژ یکی از خدمات پرداخت نویان پی می باشد.

دریافت وقت از سفارت نروژ

برای اخذ ویزا نیاز دارید که یک وقت مصاحبه از سفارت نروژ دریافت کنید. گرفتن وقت هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی از طریق سایت selfservice.udi.no امکان پذیر است. پس از ورود به سایت و انجام ثبت نام، نزدیکترین تاریخ های باز نشان داده می شود و می توانید زمان مناسب خود را انتخاب نمایید. برای جلوگیری از بروز مشکل قبل از مراجعه به سفارت از کامل بودن مدارک خود مطمئن شوید.

انواع ویزای نروژ

برای سفر به نروژ در هر حالتی احتیاج به ویزا دارید، نوع ویزا بسته به هدف شما از سفر متفاوت خواهد بود. انواع ویزای نروژ شامل نوع A و B و C می باشد که هرکدام شرایط خاص خود را دارند. ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای ازدواج، ویزای توریستی و ویزای تجاری از جمله انواع ویزای نروژ می باشند.

نحوه دریافت ویزای تحصیلی نروژ

نروژ کشوری با سطح رفاه اجتماعی بالاست، لذا دانشجویان بسیاری سعی دارند که با اخذ ویزا برای ادامه تحصیل به این کشور بروند. برای دریافت ویزای تحصیلی ابتدا باید مدارک تحصیلی و هویتی خود را به سفارت ارائه کنید و سپس سفارت جواب را به شما اعلام خواهد کرد. نکته ی جالب این است که زمانی که با ویزای تحصیلی وارد این کشور می شوید بعد از گذشت 2 سال از تحصیلتان می توانید برای دوستان خود ویزای همراه دریافت کنید.

شرایط دریافت ویزای کاری نروژ

ویزای کار این کشور به صورت ویزای پیشنهاد شغلی است، به این صورت که شما باید از طرف کارفرما دعوت به همکاری شوید. زمانی که کار مورد نظر خود را پیدا کردید می توانید ویزای کاری یکساله دریافت کنید و به مدت 5 سال هر سال ویزای خود را تمدید کنید و سپس پس از 5 سال اقامت دائم نروژ را دریافت کنید.

اخذ ویزای توریستی نروژ

یکی دیگر از انواع ویزاهای نروژ، ویزای توریستی است، ویزای توریستی برای افرادی که قصدشون از سفر دیدار خانواده، اقوام و دوستان خود می باشد، مناسب ترین ویزا است. برای اخذ ویزای آسان تر می توانید از اقوامتان که در این کشور اقامت دارند، درخواست کنید که برای شما دعوتنامه ارسال کنند. توجه داشته باشید که داشتن بیمه برای دریافت ویزای توریستی الزامی است. بیمه مسافرتی شما باید حداقل 30 هزار یورو را پوشش دهد و باید در تمام کشورهای عضو شینگن معتبر باشد، همچنین ذکر مدت زمان اقامت شما در این کشور نیز الزامی است.

مدارک لازم برای دریافت ویزا

  • پرینت پر شده فرم درخواست در سایت selfservice.udi.no
  • مدارک سفر شامل بلیط پرواز
  • مدارک اقامت شامل رزرو هتل یا تایید محل اقامت، پرینت حساب بانکی یا مدارکی که اثبات کند شما از لحاظ اقتصادی مشکلی در طول سفر نخواهید داشت.
  • پاسپورت(حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار و دو صفحه خالی باشد)
  • عکس مطابق استاندارد های سفارت
  • بیمه مسافرتی


  • هزینه اخذ ویزا

    هزینه ویزا برای بزرگسالان 60 یورو و برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد. برای کودکان بین 6 تا 12 سال مبلغ 35 یورو باید پرداخت شود. پرداخت این هزینه را باید در زمانی که آنلاین درخواست خود را ثبت می کنید، انجام دهید.

    سفارت نروژ

    کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا می باشد و برای سفر به این کشور به ویزای شنگن احتیاج دارید. شما باید مدارکی را که سفارت برای اخذ ویزا درخواست می کند را فراهم کنید و سپس در زمان معین برای مصاحبه به سفارت مراجعه نمایید. پرداخت هزینه سفارت نروژ یکی از خدمات پرداخت نویان پی می باشد.

    دریافت وقت از سفارت نروژ

    برای اخذ ویزا نیاز دارید که یک وقت مصاحبه از سفارت نروژ دریافت کنید. گرفتن وقت هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی از طریق سایت selfservice.udi.no امکان پذیر است. پس از ورود به سایت و انجام ثبت نام، نزدیکترین تاریخ های باز نشان داده می شود و می توانید زمان مناسب خود را انتخاب نمایید. برای جلوگیری از بروز مشکل قبل از مراجعه به سفارت از کامل بودن مدارک خود مطمئن شوید.

    انواع ویزای نروژ

    برای سفر به نروژ در هر حالتی احتیاج به ویزا دارید، نوع ویزا بسته به هدف شما از سفر متفاوت خواهد بود. انواع ویزای نروژ شامل نوع A و B و C می باشد که هرکدام شرایط خاص خود را دارند. ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای ازدواج، ویزای توریستی و ویزای تجاری از جمله انواع ویزای نروژ می باشند.

    نحوه دریافت ویزای تحصیلی نروژ

    نروژ کشوری با سطح رفاه اجتماعی بالاست، لذا دانشجویان بسیاری سعی دارند که با اخذ ویزا برای ادامه تحصیل به این کشور بروند. برای دریافت ویزای تحصیلی ابتدا باید مدارک تحصیلی و هویتی خود را به سفارت ارائه کنید و سپس سفارت جواب را به شما اعلام خواهد کرد.
    نکته ی جالب این است که زمانی که با ویزای تحصیلی وارد این کشور می شوید بعد از گذشت 2 سال از تحصیلتان می توانید برای دوستان خود ویزای همراه دریافت کنید.

    شرایط دریافت ویزای کاری نروژ

    ویزای کار این کشور به صورت ویزای پیشنهاد شغلی است، به این صورت که شما باید از طرف کارفرما دعوت به همکاری شوید. زمانی که کار مورد نظر خود را پیدا کردید می توانید ویزای کاری یکساله دریافت کنید و به مدت 5 سال هر سال ویزای خود را تمدید کنید و سپس پس از 5 سال اقامت دائم نروژ را دریافت کنید.

    اخذ ویزای توریستی نروژ

    یکی دیگر از انواع ویزاهای نروژ، ویزای توریستی است، ویزای توریستی برای افرادی که قصدشون از سفر دیدار خانواده، اقوام و دوستان خود می باشد، مناسب ترین ویزا است. برای اخذ ویزای آسان تر می توانید از اقوامتان که در این کشور اقامت دارند، درخواست کنید که برای شما دعوتنامه ارسال کنند.
    توجه داشته باشید که داشتن بیمه برای دریافت ویزای توریستی الزامی است. بیمه مسافرتی شما باید حداقل 30 هزار یورو را پوشش دهد و باید در تمام کشورهای عضو شینگن معتبر باشد، همچنین ذکر مدت زمان اقامت شما در این کشور نیز الزامی است.

    مدارک لازم برای دریافت ویزا

    • پرینت پر شده فرم درخواست در سایت selfservice.udi.no
    • مدارک سفر شامل بلیط پرواز
    • مدارک اقامت شامل رزرو هتل یا تایید محل اقامت، پرینت حساب بانکی یا مدارکی که اثبات کند شما از لحاظ اقتصادی مشکلی در طول سفر نخواهید داشت.
    • پاسپورت(حداقل باید دارای 6 ماه اعتبار و دو صفحه خالی باشد)
    • عکس مطابق استاندارد های سفارت
    • بیمه مسافرتی

     

    هزینه اخذ ویزا

    هزینه ویزا برای بزرگسالان 60 یورو و برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد. برای کودکان بین 6 تا 12 سال مبلغ 35 یورو باید پرداخت شود. پرداخت این هزینه را باید در زمانی که آنلاین درخواست خود را ثبت
    می کنید، انجام دهید.