پرداخت هزینه سفارت دانمارک

اگر قصد مهاجرت به اروپا را دارید، یکی از راحت ترین راه حل های موجود گرفتن اقامت دانمارک از طریق ویزای کاری است به این شکل که شما در ابتدا برای ویزا دو ساله و بعد از اتمام این دوسال برای ویزای سه ساله و در نهایت برای اقامت اقدام می کنید.

اما قبل از اقدام برای دریافت گرین کارت باید فرصت های شغلی موجود در دانمارک را نیز بررسی کنید و کسانی که با زبان دانمارکی آشنایی داشته باشند قطعا شانس بیشتری خواهند داشت.
نکته ی قابل توجه در مورد این نوع از اقامت این هست که باید حداقل دارای 100 امتیاز باشید.

امتیازات براساس سطح تحصیلات، مهارت زبان و معیاری به نام قابلیت سازگاری می‌باشد که در ادامه توضیحات کامل تری ارائه گردیده است. همچنین شما باید مدارک لازم جهت تایید توانایی پرداخت هزینه های سال های اول زندگی در دانمارک را ارائه دهید.
امتیازها
  • 10 الی 15 امتیاز براساس سن به شما تعلق می گیرد.
  • 5 الی 20 امتیاز بر اساس سطح زبان به شما تعلق می گیرد.
  • 30 الی 105 امتیاز براساس سطح تحصیلات ، دانشگاه محل تحصیل ، رشته تحصیلی تعلق می گیرد.
  • 0 الی 15 امتیاز بر اساس وفق پذیری با محیط به شما تعلق می گیرد.
  • 5 الی 15 امتیاز بر اساس سوابق کاری به شما تعلق می گیرد.
  • مراحل ثبت نام

  • ابتدا در سایت www.nyidanmark.dk ثبت نام انجام دهید.
  • مرحله بعد انتخاب نوع پرونده که اگر برای گرین کارت دانمارک اقدام می کنید ( The Greencard scheme ) انتخاب کنید.
  • وارد کردن کامل اطلاعات ( نام، شماره پاسپورت، آدرس ایمیل )
  • پیش از ارائه درخواست گرین کارت، شما می‌بایست یک شناسه سفارش (Case Order ID) برای خود ایجاد کرده و هزینه اپلای خود را نیز پرداخت کنید.
  • تکمیل فرم GR1اگر مجرد هستید و اگر متاهل هستید فرم FA8 را نیز باید علاوه بر GR1 تکمیل کنید.


  • راه حل پرداخت هزینه های سفارت دانمارک

    پرداخت هزینه اپلای را می توانید با خیالی آسوده به کارشناسان نویان پی بسپارید.

    پرداخت هزینه سفارت دانمارک

    اگر قصد مهاجرت به اروپا را دارید، یکی از راحت ترین راه حل های موجود گرفتن اقامت دانمارک از طریق ویزای کاری است به این شکل که شما در ابتدا برای ویزا دو ساله و بعد از اتمام این دوسال برای ویزای سه ساله و در نهایت برای اقامت اقدام می کنید.

    اما قبل از اقدام برای دریافت گرین کارت باید فرصت های شغلی موجود در دانمارک را نیز بررسی کنید و کسانی که با زبان دانمارکی آشنایی داشته باشند قطعا شانس بیشتری خواهند داشت.
    نکته ی قابل توجه در مورد این نوع از اقامت این هست که باید حداقل دارای 100 امتیاز باشید.

    امتیازات براساس سطح تحصیلات، مهارت زبان و معیاری به نام قابلیت سازگاری می‌باشد که در ادامه توضیحات کامل تری ارائه گردیده است. همچنین شما باید مدارک لازم جهت تایید توانایی پرداخت هزینه های سال های اول زندگی در دانمارک را ارائه دهید.
    امتیازها
    10 الی 15 امتیاز براساس سن به شما تعلق می گیرد.
    5 الی 20 امتیاز بر اساس سطح زبان به شما تعلق می گیرد.
    30 الی 105 امتیاز براساس سطح تحصیلات ، دانشگاه محل تحصیل ، رشته تحصیلی تعلق می گیرد.
    0 الی 15 امتیاز بر اساس وفق پذیری با محیط به شما تعلق می گیرد.
    5 الی 15 امتیاز بر اساس سوابق کاری به شما تعلق می گیرد.

    مراحل ثبت نام

    ابتدا در سایت www.nyidanmark.dk ثبت نام انجام دهید.
    مرحله بعد انتخاب نوع پرونده که اگر برای گرین کارت دانمارک اقدام می کنید ( The Greencard scheme ) انتخاب کنید.
    وارد کردن کامل اطلاعات ( نام، شماره پاسپورت، آدرس ایمیل )
    پیش از ارائه درخواست گرین کارت، شما می‌بایست یک شناسه سفارش (Case Order ID) برای خود ایجاد کرده و هزینه اپلای خود را نیز پرداخت کنید.
    تکمیل فرم GR1اگر مجرد هستید و اگر متاهل هستید فرم FA8 را نیز باید علاوه بر GR1 تکمیل کنید.

    راه حل پرداخت هزینه های سفارت دانمارک
    پرداخت هزینه اپلای را می توانید با خیالی آسوده به کارشناسان نویان پی بسپارید.